Het Bedrijf

Al sinds begin 2009 een begrip in Amersfoort en inmiddels uitgegroeid tot een van de betere computerservicediensten in Amersfoort en omstreken. Het voordeel is dat wij onze computerreparatieservice aan huis uitvoeren!

PC Service Amersfoort heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het oplossen van pc-problemen thuis, voor particulieren en bedrijven. Heeft u problemen met de betrouwbaarheid van uw computer? Loopt de computer langzaam of loopt hij vaak vast? Wij komen thuis om uw computerproblemen op te lossen!

Ook kunnen wij u adviseren over software- of hardware-upgrades, zoals de nieuwste software bij aanschaf van een nieuwe computer of laptop.

Geschiedenis

Hieronder klein overzicht van de veranderingen binnen PC Service.

 • PC Service van start

  PC Service Amersfoort is in 2009 begonnen onder de naam WuP PC Service. Vanuit de vof zijn we met drie onderdelen begonnen, wat als eerste allemaal dezelfde naam had en PC Service heeft altijd dezelfde basis gehad. Vanuit Amersfoort op een klein kamertje zijn we begonnen met diensten te verlenen om aan huis computers te repareren.

 • PC Service Amersfoort

  Op 28 oktober 2010 is PC Service Amersfoort een feit, waarbij de naamsverandering zorgde voor een algemeen beeld te geven van de activietien van het bedrijf. Waarbij we nog maar op een kern activiteit konden richten.

 • PC Service Soest

  Doordat we zelf initiatief hebben genomen in 2009 met Soesterberg op Glasvezel, wat al snel de samenwerking had met Soest op glasvezel, zijn we in november 2010 de diensten gestart in Soest/ Soesterberg om onze diensten aan te bieden. Ook samen met toen de provider XMS ondersteuning gaven voor de binnenhuis apparatuur van het glasvezelnetwerk.

 • PC Service Leusden/ Zeist

  De vraag werd steeds hoger in de omliggende gemeentes, waardoor we op 18 december 2010 de diensten opgestart hebben voor binnen de gemeente Leusden en Zeist. Door het succes wat we al in Amersfoort en Soest hadden, werden we steeds verder benaderd in de omliggende gemeentes.

 • PC Service Hilversum

  Op 17 augustus 2011 hebben we onze diensten aangeboden in de gemeente Hilversum.

 • PC Service Voorthuizen

  Een van de rare Sprongen die we gehad hebben is halvewege 2012, toen we PC Service Voorthuizen opstarte. Doordat verschillende trouwe klanten op recreactieparken zitten, werd ons gevraagd ons al vaker gevraagd om acief te worden en vanaf 3 juli 2012 hebben we hierdoor onze diensten daar ook aangeboden.

 • PC Service Nederland

  Doordat we al ruimte tijd ervaring hebben, maar ook ons gebied steeds verder aan het uitbreiden zijn, hebben we de niet veel later op 15 juli besloten om naast de PC Reparatie aan huis ook onze dienten online aan te bieden voor heel Nederland. Belangrijkste wat we willen is te vrede klanten. Dus bij ons is het een kwestie van bellen en wij helpen u direct. (zonder enige vorm van abonement).

 • PC Service Baarn/ Bussum/ Naarden

  In 2013 zijn we verder gegaan met het uitbreiden van onze lokale gebieden. Naast de bestaande genieden, hebben we er voor gekozen om Baarn, Bussum en Naarden toe te voegen aan onze bestaande gebied. Waarbij we in deze plaatsen ook al onze diensten aanbieden per 15 oktober 2013.

 • Nieuwe website online

  Per begin 2022 zijn we online met een nieuwe en frisse website, die te openen is op alle apparaten en zijn we nu nog beter bereikbaar met ons nieuw telefoonnummer. Onze vorige website heeft tien jaar dienst mogen draaien en daar hebben we nu eindelijk afscheid van genomen.

Wij werken met producten van:

Wij werken met producten van:

Wij werken met producten van:

Wat kunt u van ons verwachten

Wij zijn gespecialiseerd in computer reparatie aan huis.

 • Goede kwaliteit
 • Lage prijs
 • Betrouwbaar
 • Servicegericht

Tarief

Voor alle werkzaamheden die wij uitvoeren berekenen wij € 12,50 per kwartier of anders vermeld/ afgesproken.

Openingstijden

Maandag: 12.0022.00
Dinsdag: 12.0022.00
Woensdag: 12.0017.00
Donderdag: 12.0017.00
Vrijdag: 12.0017.00
Zaterdag: 12.0017.00
Zondag: Op afspraak
© 2008 - 2021 | PC Service Amersfoort | Onderdeel van WuP V.O.F.